Am hotarat sa spunem un NU hotarat substantelor chimice, pentru ca punem pe primul loc sanatatea personala si a familiilor nostre, pentru ca am constientizat raul pe care il putem aducem naturii si am realizat ca ritmul in care se desfasoara lucrurile ne afecteaza in mod negativ starea generala.

Ceea ce ne apropie de natura ne face mai fericiti, deoarece lucrurile simple raman intotdeauna cele mai valoroase! Natura este o sursa pretioasa de ingrediente pentru sanatate si frumusete, iar fiecare ingredient, fie el de origine vegetala sau minerala, are proprietati bine definite.

Folosirea produselor bio inseamna imbratisarea urmatoarelor doua valori: increderea in resursele naturii de a ne ingriji atat frumusetea cat si sanatatea si respectul pentru mediul inconjurator.

Iar produsele bio nu sunt numai o sansa de a ne solidariza cu sloganul ecologic, ci o garantie a preocuparii pentru sanatatea si echilibrul vietii noastre.

Detergenti si produse de curatenie Bio

Alimentele bio, produsele de ingrijire bio, detergentii si produsele de curatenie bio sunt doar cateva dintre lucrurile care ne pot face viata mai buna, ne pot reda sanatatea si aduce beneficii pe termen lung. Fiecare substanta cu care pielea intra in contact este absorbita de organismul nostru.

Cosmeticele, detergentii si alte substante pe care le folosim zi de zi contribuie astfel la starea de bine a organismului nostru. Cu cat utilizam mai multe produse naturale, cu atat va fi mai usor pentru corpul nostru sa le proceseze astfel incat sa ne bucuram de beneficiile acestora, iar efectele negative sa fie neutralizate si eliminate.

A trai bio inseamna a elimina din jurul nostru tot ceea ce este artificial, chimic sau procesat.

Un mod de viata organic presupune in primul rand un stil de viata trait frumos, sanatos, cu maxim de energie si reprezinta alegerea fireasca pentru cei care si-au propus sa schimbe mentalitati si obiceiuri nesanatoase, astfel incat lumea sa devina mai constienta de alegerile pe care le face.

Nu fertilizanti, nu conservanti, nu reactii alergice

Bio inseamna fara pesticide sau fertilizanti, fara conservanti, fara reactii alergice, coloranti sau alte substante toxice, bio este un concept in armonie cu natura si mediul inconjurator, este sinomin cu standarde de calitate superioara.

Bio presupune mai mult decat natural: bio reprezinta produse care contin ingrediente ecologice si poarta certificarea unor organisme de certificare.

Bio incepe cu originea ingredientelor din compozitia produselor pe care le consumam

Pentru a defini produsele organice trebuie clarificata, in primul rand sursa acestor produse, modul in care sunt crescute si obtinute ingredientele din componenta lor.

Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un produs pentru a fi certificat organic difera de la o tara la alta, insa exista un set comun de reguli valabile in toata lumea:
– este interzisa utilizarea organismelor modificate genetic;
– pamantul utilizat trebuie sa fie ferit de substante chimice timp de mai multi ani inainte de a incepe productia organica;
– este interzisa utilizarea substantelor chimice artificiale, cum ar fi fertilizatori, pesticide, aditivi alimentari;
– este interzisa utilizarea iradierilor;
– producatorii certificati trebuie sa tina o evidenta scrisa a operatiunilor de zi cu zi;
– oricand pot avea loc inspectii neanuntate ale organismelor de certificare sau ale autoritatilor.

Spune DA produselor bio! Traieste pentru tot ceea ce este frumos pentru o stare de bine! Acorda-ti dreptul la sanatate! Traieste si gandeste bio incepand de azi!

3 thoughts on “Bio, un stil de viata sanatos de la natura

  1. Sunt impresionata de diversitatea modelelor de carucioare prezentate in articol, fiecare avand caracteristici specifice care pot raspunde cerintelor diferitelor familii. Cu siguranta voi tine cont de sfaturile oferite aici atunci cand voi achizitiona un carucior pentru micutul meu.

  2. Ma bucur ca am gasit acest articol care prezinta atat de detaliat informatii despre diferite tipuri de carucioare pentru bebelusi. Este esential sa alegem un model potrivit nevoilor noastre si ale copilului nostru, iar acest ghid ne poate fi de mare ajutor in luarea unei decizii informate.

  3. Articolul ofera o perspectiva interesanta asupra beneficiilor folosirii unui carucior pentru bebelusi. Este important sa tinem cont de avantajele acestui accesoriu in ceea ce priveste confortul si siguranta copilului nostru. Recomand tuturor parintilor sa ia in considerare aceste informatii inainte de achizitionarea unui carucior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *