Ati mai intalnit asa gen de femeie?

Este genul acela care isi emana alura parfumata in fiecare camera in care intra.

Intoarce capete in timp ce se implica in discutii intense si energice.

Este gazda perfecta si o creatura educata prin voluptatea ei, stiind cum sa imbie audienta prin sarm si intelepciune, impartasindu-si prezenta spirituala cu un fir de bun gust.

Genul acela care nu te lasa sa te plictisesti, istovit si cu regrete, ci care iti planteaza un zambet real pe fata si dorinta sa o cunosti mai bine.

Ati intalnit acest gen de femeie care nu va juca vreun joc si care nu va va face sa credeti ca este greu de abordat pentru ca intuitia ei ii va spune cel mai bine cu cine sa discute si ca ar trebui sa iesiti la o intalnire?

Eleganta ei de dimineata te opreste de la orice fel de gand necurat – acest tip de femeie este o minune.

Felul in care isi balanseaza corpul atunci cand merge, felul in care parul se plimba prin aer atunci cand trece strada – carand doar geanta ei cu flori.

Dar este mai mult de atat.

In unele zile ii vei vedea zambetul bland transformandu-se brusc in tristete. Ii vei vedea furia, durerea si felul in care sufera pentru ca lumea nu este mereu un loc bun.

O vei vedea nascocind cele mai miraculoase idei – dar nu vei indrazni niciodata sa ii frangi inima – pentru ca odata ce o vei face, ea va gasi puterea de a te ierta dar te va condamna si la neuitare.

Atunci cand te vei casatori cu ea, va fi excentrica, timida si probabil ca va fi acolo doar de dragul petrecerii. Pentru ca in sufletul ei, nu crede in valorile materiale si in ceremoniile in aer liber pentru a sti ca ceea ce voi aveti este real.

Este genul de femeie care isi va face loc in inima pentru tine deoarece nu isi neglijeaza niciodata sufletul.

Uneori va fi infricosatoare pentru ca te va forta sa pari vulnerabil si sa iti infrunti cele mai adanci frici.

E in regula pentru ca te va asculta.

Te va vindeca.

Si mai important, iti va aborda iubirea la fel cum tu abordezi un miracol viu.

2 thoughts on “De ce barbatii care se casatoresc cu acest tip de femeie ajung sa fie cei mai fericiti

  1. Am gasit aici o multime de idei interesante si practice pentru camera bebelusului meu. Este foarte important sa avem acces la astfel de informatii de calitate, care ne ajuta sa luam decizii bune in ceea ce priveste confortul si siguranta copilului nostru. Multumesc echipa BabyZu!

  2. Articolul este foarte informativ si util pentru parintii care cauta cele mai bune produse pentru bebelusi. Recomand cu incredere acest site pentru toti cei care vor sa faca achizitii inteligente pentru micutii lor. Multumesc pentru recomandari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *